Autogen AShttp://www.autogen.no

Kontakt: Autogen AS - Brenneriveien 7 - 0182 Oslo - tel: +47 22 11 32 95 - post@helifuelanlegg.no

Autogen har i en årrekke designet, produsert og installert komplette fuelsystemer for å levere drivstoff til helikoptre og fly. Vi følger de strengeste krav og normer i designet slik at vi kan  levere høykvalitets anlegg for å ivareta den høyeste sikkerhet mht å fjerne partikler og vann fra drivstoff.

Vi produserer og leverer utleveringskabinett, tanker, påfyllingsadaptere, prøvetakingsanlegg og selve installasjonen på flyplassen.

Sentralt i vår design prosess og våre løsninger er ivaretaking og vedlikehold av drivstoffets kvalitet, fra mottak og lagring til levering ombord i flyet eller helikopteret.

For å løse våre kunders behov, designes anleggene i nært samarbeid med brukerne av systemene, og i kombinasjon av å benytte den siste teknologien innen filter og pumpeteknikk, leverer Autogen noen av markedets beste systemer for helifuel og flyfuel.

 

 

Vi har lang erfaring innen alle aspekter med å gi luftfarten ”bensinstasjonsløsninger” ved bygging av bulk drivstoffanlegg med tanker på opptil 100 kubikkmeter. Fra konsept, til å designe, produsere, igangkjøre og prosjektlede relativt små til store bulk drivstofflager og distribusjonssystemer.

Vi  produserer anlegg med kapasitet  fra 150 ltr/min og opp til ca tusen liter pr minutt.

Vi bygger kabinettene i sjøvannsbestandig aluminium,  og rør, filtre, ventiler og pumper i syrefast stål for vedlikeholdsfri drift i mange tiår.

Helifuelanlegg.noHelifuelanlegg.no.html
TilbakeHelifuelanlegg.no.html